Ask Your Question
0

connection error using PHP

asked 2018-04-02 04:39:25 -0500

I have been running the PHP code for over a year with no problems - Howerver i am now getting server connection errors at different points. The error occurs while downloading data or pictures -

Error has been occuring for over 24 hours

$config = new \PHRETS\Configuration;

$config->setLoginUrl('http://rebrae.retsiq.com/contact/rets/login'); $config->setUsername('etoutaro1'); $config->setPassword('##########');

$config->setRetsVersion('1.7.2');
$config->setUserAgent('RobToutant/1.0');

I am using the latest PHP code.

here is the error

Fatal error: Uncaught exception 'PHRETS\Exceptions\RETSException' with message 'miscellaneous server error.' in D:\xampp\htdocs\jsapp-rets-code\vendor\troydavisson\phrets\src\Session.php:379

Stack trace:

0 D:\xampp\htdocs\jsapp-rets-code\vendor\troydavisson\phrets\src\Session.php(93): PHRETS\Session->request('Login')

1 D:\xampp\htdocs\jsapp-rets-code\phrets.worker.photos.new.php(216): PHRETS\Session->Login()

2 {main}

thrown in D:\xampp\htdocs\jsapp-rets-code\vendor\troydavisson\phrets\src\Session.php on line 379

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Were you able to get this issue resolved?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2018-04-26 09:03:16 -0500 )edit

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2018-04-25 20:59:53 -0500

$config->setUserAgent('RobToutant/1.0'); is a bit strange... I don't know if this is the issue but I'm pretty sure you don't need to set it. I'm using 1.7.2 successfully and I didn't set it.

I also suggest reviewing your PHP installation and double check Troys library dependencies - did you build with composer?

Also seeing it was an issue with the Session module, consider deleting your session ids in your php session temp folder. maybe a permission error, I've had funny things like that happen on xampp.

on a side note, windows 10 now has ubuntu so you can run a LAMP stack on your windows machine and have things much closer to production.

edit flag offensive delete link more
0

answered 2018-04-02 11:31:25 -0500

I checked the logs on our RETS server and I'm not seeing any errors on requests from your account. Since this uses RETSIQ Contact proxy, you will need to contact the MLS. Make sure to tell them you are connecting to RETS through RETSIQ Contact.

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-04-02 04:39:25 -0500

Seen: 90 times

Last updated: Apr 25 '18