Ask Your Question
0

Querying agent resource returning errors

asked 2020-05-05 09:46:54 -0500

Querying the agent resource for the client's MMLSfeed with "(U_HiddenOrgID=0+)" and it is returning an error about (L_ListOffice1=0+) which I am pretty sure is secret code for an access problem. My support team wrote to paragon support and the answer didn't make sense. How can I resolve this?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Need your RETS Login URL and account name. (NO PASSWORDS)

bwolven gravatar imagebwolven ( 2020-05-05 09:54:13 -0500 )edit

ok, wasn't sure if I should put that info in here but will in the future. checking it again now based on your answer

stacy2765 gravatar imagestacy2765 ( 2020-05-05 10:29:34 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2020-05-05 10:03:08 -0500

I think I have this fixed. Can you verify that it is working now.

edit flag offensive delete link more

Comments

It is working. Thanks so much for the help

stacy2765 gravatar imagestacy2765 ( 2020-05-05 10:33:19 -0500 )edit

Great!

bwolven gravatar imagebwolven ( 2020-05-05 10:34:08 -0500 )edit

Was it an access issue (just for my knowledge and future trouble shooting)?

stacy2765 gravatar imagestacy2765 ( 2020-05-05 10:51:42 -0500 )edit

It was an account profile filtering issue for that resource.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2020-05-05 11:00:18 -0500 )edit

well, good job finding the account with little info :)

stacy2765 gravatar imagestacy2765 ( 2020-05-05 11:04:27 -0500 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-05-05 09:46:54 -0500

Seen: 18 times

Last updated: May 05