Ask Your Question

jwoods's profile - activity

2019-07-09 10:44:09 -0500 received badge  Popular Question (source)
2019-07-09 10:44:09 -0500 received badge  Notable Question (source)
2019-07-09 10:44:09 -0500 received badge  Famous Question (source)
2019-06-27 09:13:23 -0500 marked best answer 403 Forbidden on login request

Login url: https://imls.apps.retsiq.com/dd16/ret... username: 557413

trying to login with just postman and having this issue.

2019-06-27 09:11:56 -0500 commented answer 403 Forbidden on login request

Thanks, it is working now.

2019-06-27 06:56:47 -0500 received badge  Famous Question (source)
2019-06-26 18:20:54 -0500 asked a question 403 Forbidden on login request

403 Forbidden on login request Login url: https://imls.apps.retsiq.com/dd16/rets/login username: 557413 trying to login

2019-06-26 11:34:00 -0500 received badge  Notable Question (source)
2019-06-19 17:25:32 -0500 marked best answer Get object with Location = 1 returns no results

https://imls.apps.retsiq.com/dd16/ret... When trying to get the CDN URL to the image returning zero results. This was working but now returning <rets replycode="0" replytext=""> Not sure If I'm missing something. </rets>

user : "557413", url: "https://imls.apps.retsiq.com",

2019-06-19 12:06:23 -0500 received badge  Notable Question (source)
2019-06-19 11:38:06 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

Ok, I see the Location header has the result. Thanks, sorry to waste your time.

2019-06-19 11:34:57 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

Location = 0 returns image but Location = 1 rutruns <rets replycode="0" replytext="">

2019-06-19 11:33:43 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

Setting to 1.7.2 still, get the same result

2019-06-19 11:32:26 -0500 received badge  Popular Question (source)
2019-06-19 11:31:55 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

RETS-Version →RETS/1.8 is coming back

2019-06-19 11:29:58 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

I'm leaving that blank

2019-06-19 11:23:40 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

I am currently writing my own in elixir

2019-06-19 11:21:04 -0500 commented question Get object with Location = 1 returns no results

How do I know what version of RETS the system is on?

2019-06-19 09:59:42 -0500 asked a question Get object with Location = 1 returns no results

Get object with Location = 1 returns no results https://imls.apps.retsiq.com/dd16/rets/getobject?Resource=Property&T

2019-06-03 11:34:17 -0500 marked best answer Issue trying to query with L_UpdateDate

Rets URL https://imls.apps.retsiq.com/dd16/ret... User : 557413

Getting no record when trying to query with https://imls.apps.retsiq.com/dd16/ret... &class=RE_1.

This was working at one point in the last month. I'm new to rets so could be something simple that I'm missing.

2019-05-31 08:21:36 -0500 received badge  Popular Question (source)
2019-05-28 15:49:15 -0500 commented answer Issue trying to query with L_UpdateDate

It works in postman now with the encoded +. I will try it later in the code. Thanks

2019-05-27 15:33:04 -0500 asked a question Issue trying to query with L_UpdateDate

Issue trying to query with L_UpdateDate Rets URL https://imls.apps.retsiq.com/dd16/rets/Search? User : 557413 Getting n