Ask Your Question

PC Dudes's profile - activity

2016-08-18 17:25:50 -0500 received badge  Taxonomist
2015-09-22 09:00:19 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-09-22 09:00:19 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-09-18 09:01:45 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-09-17 14:47:55 -0500 received badge  Scholar (source)
2015-09-17 13:39:55 -0500 commented question RETS error code 20413
2015-09-17 10:31:41 -0500 asked a question RETS error code 20413

I am getting an error code when I try to download the photos from the WCAR feed.

The error is "Data has not changed since last request. [code 20413]"

I was getting this error yesterday so I stopped trying to download the images. When I started the download this morning I am getting this error for most of the photos.

2015-07-22 02:04:24 -0500 received badge  Famous Question (source)
2015-07-17 10:50:03 -0500 commented answer Data Feeds missing fields

Ok, thank you for your help Bruce.

2015-07-17 10:17:08 -0500 commented question Data Feeds missing fields

How do I use the Select parameter? I have not seen any references to it in the documentation.

2015-07-17 08:01:45 -0500 received badge  Notable Question (source)
2015-07-16 16:55:44 -0500 commented question Data Feeds missing fields

No, it is not working correctly.

2015-07-16 16:34:57 -0500 received badge  Popular Question (source)
2015-07-16 15:43:49 -0500 commented question Data Feeds missing fields

WCMNMLS is working.

2015-07-16 11:58:28 -0500 commented question Data Feeds missing fields

Ok, here are the two feeds

http://wcmnmls-sasi.rets.paragonrels.com/rets/fnisrets.aspx/WCMNMLS/login?rets-version=rets/1.7.2 Login: KruegerRRETS

http://rasm-sasi.rets.paragonrels.com/rets/fnisrets.aspx/RASM/login?rets-version=rets/1.7.2 Login: PCDudes

The Commercial feed is missing the ListingID and all of the data is out of sync.

The Residential Open House feed is also missing the ListingId and is out of sync.

2015-07-16 11:21:17 -0500 asked a question Data Feeds missing fields

Hello, I use phRETS to connect to two different MLS feeds and one of them is sending back data that is missing fields or is totally out of sync.

2015-07-13 10:49:57 -0500 asked a question Missing fields

We are using phRETS to get the listings and for some reason the Commercial listings are missing the Listing ID and the Lot/Land listings are missing all of the street address information.