Ask Your Question
0

NOTE: Domain fnismls.com is disabled - change to paragonrels.com 5/18/2022

asked 2022-04-20 07:53:51 -0500

updated 2022-05-18 10:32:08 -0500

NOTE: Domain "fnismls.com" is disabled and is no longer valid! as of 4/17/2022
Any RETS URLs containing "fnismls.com" will need to be changed to "paragonrels.com"
or you will no longer be able to connect to RETS.

Update 5/18/2022: Some remaining subdomains of "fnismls.com" were also disabled today.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

We were never noticed about this change, who would have been in charge of letting us know this changed?

denise@computerslime.com gravatar imagedenise@computerslime.com ( 2022-05-18 05:59:21 -0500 )edit

It has been advertised on this Vendor Support site for at least 3 years.
The MLSs were also notified once the date had been set.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-18 07:45:16 -0500 )edit

Should we still be getting 401 errors after we have changed the urls?

MoxiWorks gravatar imageMoxiWorks ( 2022-05-18 10:28:22 -0500 )edit

What URL are you using now?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-18 10:31:21 -0500 )edit

I think we got tripped up basic v digest auth. We are testing now.

MoxiWorks gravatar imageMoxiWorks ( 2022-05-18 10:46:03 -0500 )edit

Ok. Basic for HTTPS and Digest for HTTP.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-18 10:48:49 -0500 )edit

we have multipole MLS on paragon system and have updated urls for them, however we have one that is resulting in 401 after after updating. Did any credentials get changed during this process?

op_chris gravatar imageop_chris ( 2022-05-20 10:48:54 -0500 )edit

I have updated the RETS url we were using to https://greenville-rets.paragonrels.c...and data is still failing to pull through to my client's site https://www.jackproperties.com/. Any idea what else I can do to correct this issue? No other changes were made to our fields configuration or import settings. Thanks in advance for your help! - Joan

joanaldrich gravatar imagejoanaldrich ( 2022-05-23 14:29:06 -0500 )edit

You can see if there is a setting to allow Basic authentication since it is HTTPS.
If not, try changing to HTTP and see if that works for you.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-23 14:49:58 -0500 )edit

Changing the RETS link to HTTP worked! Thanks so much!

joanaldrich gravatar imagejoanaldrich ( 2022-05-24 09:08:26 -0500 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2022-04-20 07:54:19 -0500

updated 2022-06-17 17:17:08 -0500

Updated: 4/20/2022

edit flag offensive delete link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

3 followers

Stats

Asked: 2022-04-20 07:53:51 -0500

Seen: 223 times

Last updated: Jun 17