Ask Your Question
0

Issues with Intermountain MLS

asked 2022-05-24 11:10:59 -0600

We are receiving the below error when trying to pull data for the vacant land from Intermountain MLS.

<rets replycode="20202" replytext="Invalid Select. Field [LM_char100_1] does not exist in Class [VL_2]."/>

This issue just started today. Please advise!

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Same here! Thanks.

MattMessmer gravatar imageMattMessmer ( 2022-05-24 11:29:56 -0600 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2022-05-24 15:11:30 -0600

updated 2022-05-25 10:14:25 -0600

Looks like the directions field LM_char100_1 was removed and replaced with LR_remarks44.

edit flag offensive delete link more

Comments

Well that does not explain why your rets server is erroring out. Can you look into this and please get it corrected?

Sean Garaux gravatar imageSean Garaux ( 2022-05-24 15:16:00 -0600 )edit

Are you passing that field in in a select statement?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-24 15:18:28 -0600 )edit

No we are not.

Sean Garaux gravatar imageSean Garaux ( 2022-05-24 15:20:22 -0600 )edit

What URL and account name are you using?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-24 15:21:27 -0600 )edit
Sean Garaux gravatar imageSean Garaux ( 2022-05-24 15:24:21 -0600 )edit

Looks like RETSIQ needs to update their mapping to use the new field.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-24 15:45:30 -0600 )edit

Sorry. Since this is a Bridge RETSIQ issue you will need to contact the MLS directly.
RETSIQ data mapping is controlled by the MLS not by Paragon RETS.
The MLS needs to update the metadata mapping in RETSIQ to reflect the change.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-25 10:13:21 -0600 )edit

Was the MLS able to get your field issue resolved?
From what I can tell it seems to be working now.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-25 16:01:15 -0600 )edit

yes they did get it corrected. Thank you for your help with this. Greatly appreciated. :)

Sean Garaux gravatar imageSean Garaux ( 2022-05-25 16:06:19 -0600 )edit

Glad it is working for you now.
It is important to include the URL and account name when asking questions.
It can greatly speed up the process to isolate resolve the issue.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-05-25 16:13:24 -0600 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2022-05-24 11:10:59 -0600

Seen: 109 times

Last updated: May 25