Ask Your Question
0

Regarding Paragon API Set Up

asked 2022-07-19 10:45:58 -0600

updated 2022-07-19 10:52:15 -0600

We are having trouble connecting to the Paragon API odata feed. Our initial connection through Postman is failing, and a 'resource not found' error message displays.

I have authorization set to bearer token, and am using the Server Token as Bearer Token in the set-up. This is being passed through in the header.

We get the following message: { "error": { "code": 404, "message": "Resource https://api.paragonapi.com/ could not be found" } }

I have also attempted to set up OAuth 2.0 authorization using my client id/secret, and 'paragonapi.com/login' as the access token URL. I get an 'Authentication Complete' message from Postman when I click 'Get New access Token', but no token is generated.

The credentials we have been provided are:

Client ID: fOUx3dNHlhcYWNLAZfZB

Server Token: 6c27097499f5a85151ebc9f4856964a0

Browser Token : 75181183c9207aa22f0e2889f2b7b538

Thank you for your assistance, Dan Neiman ZapLabs

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

What MLS are you trying to connect to?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-07-19 13:24:39 -0600 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2022-07-19 16:45:18 -0600

This was to access Tuolumne County Association of Realtors. I have since figured out the missing component to our URL request (dataset ID). This issue has been resolved. Thank you for your response.

edit flag offensive delete link more

Comments

Great.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-07-19 16:47:16 -0600 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2022-07-19 10:45:58 -0600

Seen: 76 times

Last updated: Jul 19