https doesn't work for saor

asked 2022-12-09 16:03:39 -0600

updated 2022-12-09 16:08:14 -0600

This url with https works :
http://saor-rets.paragonrels.com/rets... But doesn't work with https : https://saor-rets.paragonrels.com/ret... We were under the impression that https should always work. The user login we're using : allenn

Please advise

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Check password. First letter cap, rest lower.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-12-09 16:16:03 -0600 )edit

Were you able to get this working?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-12-12 10:54:35 -0600 )edit

Hi Bruce , I've used the First letter cap, and the rest lower... But that still doesn't work..

Sbhagat gravatar imageSbhagat ( 2022-12-12 10:55:26 -0600 )edit

Try both http and https login URLs in a browser
Make sure to include parameter "?rets-version=rets/1.8" in each URL.
Logging in when prompted
And see if it works for both that way.

http://saor-rets.paragonrels.com/rets/fnisrets.aspx/saor/login?rets-version=rets/1.8

https://saor-rets.paragonrels.com/rets/fnisrets.aspx/saor/login?rets-version=rets/1.8
bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-12-12 11:05:36 -0600 )edit

is there anyway you can look at the logs on your end for today to see where we had 401 errors and what the cause was? It works fine with http, just not https. This is the only paragon MLS where we have this issue.

jflaig gravatar imagejflaig ( 2022-12-12 13:34:56 -0600 )edit

Did you try the test in the browser I mentioned above?
If the HTTPS URL doesn't work in the browser but the HTTP one does.
Your password is incorrect.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-12-12 14:04:03 -0600 )edit

the password works fine in the browser and it works fine in our RETS client, but not when we use https, though in the same RETS client https works for ALL other paragon MLSs, which is why I thought the logs might show something.

jflaig gravatar imagejflaig ( 2022-12-12 14:12:55 -0600 )edit

So the HTTPS URL above works fine in the browser?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-12-12 14:14:41 -0600 )edit

yes it does

jflaig gravatar imagejflaig ( 2022-12-12 14:22:01 -0600 )edit

And you are sure that when you are connecting through your app it is set to Basic authentication for HTTPS?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2022-12-12 14:40:17 -0600 )edit

yes it is

jflaig gravatar imagejflaig ( 2022-12-12 14:48:46 -0600 )edit