First time here? Check out the FAQ!
0

Including MED_media_url breaks query

RETS URL: http://maxebrdi.rets.fnismls.com/Rets... Username: CCAR_NerdCrossing

Hello,

So to start, we build a RETS interface for a client site about two years ago and it has worked fantastically with little required maintenance. Unfortunately something happened in the past week or two that has caused media images to stop loading. I was able to do some investigation into the system today and this is what I have found:

So, if I submit a query like the following: SearchType=Media&Class=RE_1&Count=1&GroupBy=L_ListingID&Query=(L_ListingID=40783264)&QueryType=DMQL2&Select=L_ListingID,MED_sequence&Limit=100&Offset=0&Format=COMPACT

I get the following output:
<RETS ReplyCode="0" ReplyText="Operation Successful" > <COUNT Records="1"/> <DELIMITER value="09" /> <COLUMNS> L_ListingID MED_sequence </COLUMNS> <DATA> 40783264 0 </DATA> <RETS-STATUS ReplyCode="0" ReplyText="Operation Successful" /> </RETS>

Which is great! I get both the listingID back and the sequence index of the retrieved image. However, as soon as I add to the Select part of the query MED_media_url, the request instead returns this:

<RETS ReplyCode="0" ReplyText="Operation Successful" > <COUNT Records="1"/> <DELIMITER value="09" /> <COLUMNS> L_ListingID MED_sequence MED_media_url </COLUMNS> <RETS ReplyCode="0" ReplyText="Operation Successful" > <COUNT Records="1"/> <DELIMITER value="09" /> <COLUMNS> L_ListingID MED_sequence MED_media_url </COLUMNS> <RETS ReplyCode="20036" ReplyText="Error: Object reference not set to an instance of an object." > </RETS>

It no longer returns any actual data, just an error message! This seems to be some sort of server-side error I'm guessing? I'm not sure. Any assistance would be greatly appreciated!

NicoleNerd's avatar
NicoleNerd
asked 2018-10-15 13:54:01 -0500
edit flag offensive 0 remove flag close merge delete

Comments

We have a fix for this issue and it should be deployed 10/16/18.

bwolven's avatar bwolven (2018-10-15 16:42:45 -0500) edit
add a comment see more comments

1 Answer

0

2018-10-16 09:30 CST - The issues with the Media should be fixed now. Can you verify that is its working?

bwolven's avatar
bwolven
answered 2018-10-16 09:55:14 -0500
edit flag offensive 0 remove flag delete link

Comments

add a comment see more comments

Your Answer

Login/Signup to Answer