Ask Your Question
0

Getting 401 Error in ICAARMLS

asked 2021-10-12 12:20:07 -0600

We have been provided credentials by the MLS for the RETS 1.8 server. We get a 401 error. We have tried both HTTPS and HTTP and both basic and digest authentication. The MLS see our credentials as being active but is unable to troubleshoot beyond that.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Please provide the RETS Login URL you are using and your account name, (NO PASSWORD)

bwolven gravatar imagebwolven ( 2021-10-12 16:18:41 -0600 )edit
MoxiWorks gravatar imageMoxiWorks ( 2021-10-12 16:25:12 -0600 )edit

I was able to login and search using that account and URL.
Can you verify that you are using the complete password?
This may contain punctuation characters but no leading or trailing spaces.
Also, what client or library are you using to connect?
Also, can you use the login URL in a browser and enter your credentials at the prompt and login?

bwolven gravatar imagebwolven ( 2021-10-12 16:44:07 -0600 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2021-10-12 17:02:12 -0600

False alarm, we initiated a password change that didn't make it to the right people. Sorry about that!

edit flag offensive delete link more

Comments

So you are working now?
I do see successful logins in our logs.

bwolven gravatar imagebwolven ( 2021-10-12 17:08:27 -0600 )edit

Yes, its working now, thanks!

MoxiWorks gravatar imageMoxiWorks ( 2021-10-12 17:10:26 -0600 )edit
Login/Signup to Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2021-10-12 12:20:07 -0600

Seen: 1,796 times

Last updated: Oct 12 '21