Ask Your Question

Revision history [back]

RETS feed returning no results

Hey everyone!

We are trying to connect the RETS feed to our new site. We're using the standard queries by the last modified date and the feed is returning no results. The agents and companies are working great, so the feed works.

We've playing with this for quite a while and can't get it to return any property listings. I'm wondering if the RETS user account is misconfigured or something?

Here's the actual debug of a request I'm making to try to grab all listings with a price over $1. It returns no results.

Has anyone else had this problem before, or would have any idea how to solve it?

Thanks! * Found bundle for host saam.rets.fnismls.com: 0x268c930 * Re-using existing connection! (#0) with host saam.rets.fnismls.com * Connected to saam.rets.fnismls.com (208.93.242.140) port 80 (#0) * Server auth using Digest with user 'apostlerets'

GET /rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0 HTTP/1.1 Authorization: Digest username="apostlerets", realm="SAAM", nonce="2015-12-05T04:28:54", uri="/rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0", cnonce="ZTJmMzgyNWYwZWVjMGM3ZjAwMDA3MmYwMDAwNDYyYTU=", nc=00000002, qop=auth, response="0914924858cd44da9d66de36fc6a32b3", opaque="" Host: saam.rets.fnismls.com Accept-Encoding: gzip Cookie: RETS-Session-ID=-50877c81-ce61-4387-a09c-c1a0af081246- Accept: / RETS-Version: RETS/1.5 User-Agent: IPROPERTY/1.0

< HTTP/1.1 200 OK < Cache-Control: private < Content-Type: text/xml; charset=utf-8 < Expires: Mon, 01 Jan 0001 00:00:00 GMT * Server Microsoft-IIS/7.5 is not blacklisted < Server: Microsoft-IIS/7.5 < RETS-Server: RETS-Paragon/1.0 < RETS-Version: RETS/1.5 < X-SERVER: A51 < Date: Sat, 05 Dec 2015 04:18:54 GMT < Vary: Accept-Encoding < Content-Encoding: gzip < Content-Length: 101 < Connection: Keep-Alive < * Connection #0 to host saam.rets.fnismls.com left intact <rets replycode="20201" replytext="No Records Found." &gt;="" <count="" records="0"/> </rets>

RETS feed returning no results

Hey everyone!

We are trying to connect the RETS feed to our new site. We're using the standard queries by the last modified date and the feed is returning no results. The agents and companies are working great, so the feed works.

We've playing with this for quite a while and can't get it to return any property listings. I'm wondering if the RETS user account is misconfigured or something?

Here's the actual debug of a request I'm making to try to grab all listings with a price over $1. It returns no results.

Has anyone else had this problem before, or would have any idea how to solve it?

Thanks! * Found bundle for host saam.rets.fnismls.com: 0x268c930 * Re-using existing connection! (#0) with host saam.rets.fnismls.com * Connected to saam.rets.fnismls.com (208.93.242.140) port 80 (#0) * Server auth using Digest with user 'apostlerets'

GET /rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0 HTTP/1.1 Authorization: Digest username="apostlerets", realm="SAAM", nonce="2015-12-05T04:28:54", uri="/rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0", cnonce="ZTJmMzgyNWYwZWVjMGM3ZjAwMDA3MmYwMDAwNDYyYTU=", nc=00000002, qop=auth, response="0914924858cd44da9d66de36fc6a32b3", opaque="" Host: saam.rets.fnismls.com Accept-Encoding: gzip Cookie: RETS-Session-ID=-50877c81-ce61-4387-a09c-c1a0af081246- Accept: / RETS-Version: RETS/1.5 User-Agent: IPROPERTY/1.0

< HTTP/1.1 200 OK < Cache-Control: private < Content-Type: text/xml; charset=utf-8 < Expires: Mon, 01 Jan 0001 00:00:00 GMT * Server Microsoft-IIS/7.5 is not blacklisted < Server: Microsoft-IIS/7.5 < RETS-Server: RETS-Paragon/1.0 < RETS-Version: RETS/1.5 < X-SERVER: A51 < Date: Sat, 05 Dec 2015 04:18:54 GMT < Vary: Accept-Encoding < Content-Encoding: gzip < Content-Length: 101 < Connection: Keep-Alive < * Connection #0 to host saam.rets.fnismls.com left intact <rets replycode="20201" replytext="No Records Found." &gt;="" <count="" records="0"/> </rets>

RETS feed returning no results

Hey everyone!

We are trying to connect the RETS feed to our new site. We're using the standard queries by the last modified date and the feed is returning no results. The agents and companies are working great, so the feed works.

We've playing with this for quite a while and can't get it to return any property listings. I'm wondering if the RETS user account is misconfigured or something?

Here's the actual debug of a request I'm making to try to grab all listings with a price over $1. It returns no results.

Has anyone else had this problem before, or would have any idea how to solve it?

Thanks! * Found bundle for host saam.rets.fnismls.com: 0x268c930 * Re-using existing connection! (#0) with host saam.rets.fnismls.com * Connected to saam.rets.fnismls.com (208.93.242.140) port 80 (#0) * Server auth using Digest with user 'apostlerets'

GET /rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0 HTTP/1.1 Authorization: Digest username="apostlerets", realm="SAAM", nonce="2015-12-05T04:28:54", uri="/rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0", cnonce="ZTJmMzgyNWYwZWVjMGM3ZjAwMDA3MmYwMDAwNDYyYTU=", nc=00000002, qop=auth, response="0914924858cd44da9d66de36fc6a32b3", opaque="" Host: saam.rets.fnismls.com Accept-Encoding: gzip Cookie: RETS-Session-ID=-50877c81-ce61-4387-a09c-c1a0af081246- Accept: / RETS-Version: RETS/1.5 User-Agent: IPROPERTY/1.0

< HTTP/1.1 200 OK < Cache-Control: private < Content-Type: text/xml; charset=utf-8 < Expires: Mon, 01 Jan 0001 00:00:00 GMT * Server Microsoft-IIS/7.5 is not blacklisted < Server: Microsoft-IIS/7.5 < RETS-Server: RETS-Paragon/1.0 < RETS-Version: RETS/1.5 < X-SERVER: A51 < Date: Sat, 05 Dec 2015 04:18:54 GMT < Vary: Accept-Encoding < Content-Encoding: gzip < Content-Length: 101 < Connection: Keep-Alive < * Connection #0 to host saam.rets.fnismls.com left intact <rets replycode="20201" replytext="No Records Found." &gt;="" <count="" records="0"/> </rets>

RETS feed returning no results

Hey everyone!

We are trying to connect the RETS feed to our new site. We're using the standard queries by the last modified date and the feed is returning no results. The agents and companies are working great, so the feed works.

We've playing with this for quite a while and can't get it to return any property listings. I'm wondering if the RETS user account is misconfigured or something?

Here's the actual debug of a request I'm making to try to grab all listings with a price over $1. It returns no results.

Has anyone else had this problem before, or would have any idea how to solve it?

Thanks! * Found bundle for host saam.rets.fnismls.com: 0x268c930 * Re-using existing connection! (#0) with host saam.rets.fnismls.com * Connected to saam.rets.fnismls.com (208.93.242.140) port 80 (#0) * Server auth using Digest with user 'apostlerets'

GET /rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0 HTTP/1.1 Authorization: Digest username="apostlerets", realm="SAAM", nonce="2015-12-05T04:28:54", uri="/rets/fnisrets.aspx/SAAM/search?SearchType=Property&Class=RE_1&Query=%28%28L_AskingPrice%3D1%2B%29%29&QueryType=DMQL2&Count=1&Format=COMPACT-DECODED&Limit=2500&Offset=1&RestrictedIndicator=RESTRICTED&StandardNames=0", cnonce="ZTJmMzgyNWYwZWVjMGM3ZjAwMDA3MmYwMDAwNDYyYTU=", nc=00000002, qop=auth, response="0914924858cd44da9d66de36fc6a32b3", opaque="" Host: saam.rets.fnismls.com Accept-Encoding: gzip Cookie: RETS-Session-ID=-50877c81-ce61-4387-a09c-c1a0af081246- Accept: / RETS-Version: RETS/1.5 User-Agent: IPROPERTY/1.0

< HTTP/1.1 200 OK < Cache-Control: private < Content-Type: text/xml; charset=utf-8 < Expires: Mon, 01 Jan 0001 00:00:00 GMT * Server Microsoft-IIS/7.5 is not blacklisted < Server: Microsoft-IIS/7.5 < RETS-Server: RETS-Paragon/1.0 < RETS-Version: RETS/1.5 < X-SERVER: A51 < Date: Sat, 05 Dec 2015 04:18:54 GMT < Vary: Accept-Encoding < Content-Encoding: gzip < Content-Length: 101 < Connection: Keep-Alive < * Connection #0 to host saam.rets.fnismls.com left intact <rets replycode="20201" replytext="No Records Found." &gt;="" <count="" records="0"/> </rets>